opc_loader

wisselend aanbodWisselend en ruim aanbod  wisselend aanbod Betaalbaar wisselend aanbod Live shoppen mogelijk veilig betalen via Ideal  Veilig betalen via Ideal  ruilen en retourneren mogelijkRuilen/retourneren mogelijk gratis verzenden boven €60,- Verzenden (NL) €4,25 of €6,95, gratis boven €60,-

Verkopen via of aan Happy Belly’s

Er zijn 3 mogelijkheden voor het verkopen van je zwangerschapskleding:
1. Je ontvangt na goedkeuring van je kleding direct een bedrag voor de kleding. 
Kledingoverzicht (verplicht bij optie 1)
 
2. Je doneert (een deel) van de opbrengst aan Stichting BabySpullenDownload het inbrengformulier hier! (verplicht bij optie 2 en 3)
3. Je ontvangt 40% van de verkoopprijs van een verkocht kledingstuk. Download het inbrengformulier hier! (verplicht bij optie 2 en 3)


 

stoplicht rood Winterkleding kan ingeleverd worden in de maanden mei (vanaf 13e), juni en september als het stoplicht groen is, daarbuiten enkel op aanvraag, of als het groene stoplicht dit aangeeft.
 


Stoplicht groenZomerkleding kan je inleveren in de maanden december (excl kerstvakantie), januari en februari (excl voorjaarsvakantie), daarbuiten enkel op aanvraag, of als het groene stoplicht dit aangeeft.

 

Wat is winterkleding? dikke vesten, winterjassen, extra dikke broeken, truien
Wat is zomerkleding? korte broeken, zomerjassen, shirts met korte mouwen, zomerjurken, dunne broeken

Voor alle mogelijkheden geldt:

Kwaliteit staat bij Happy Belly’s voorop, dit betekent dat er  gekeken wordt of de kleding geschikt is om in onze collectie op te nemen. 

 • Is de kleding schoon, recent gewassen en gestreken?
 • Niet vermaakt, geen gaatjes, alle knopen er nog aan, werkende ritsen, alle labels (maat en merk) nog aanwezig? Geen nep-merken of niet originele logo’s. Is de kleding heel?​
 • Maximaal 1 doos of zak per inbrenger
 • Is de kleding helder? Niet verschoten, verwassen, geen pluisjes, niet vervaagd?
 • Is de kleding up to date? Dus geen oude logo’s of ouderwets model?
 • Geen lingerie, panty's, sokken & maillots en schoenen (als deze worden meegezonden, gaan deze zonder bericht naar het goede doel). 

Tip van Happy Belly's: ga na of je het kledingstuk dat je inlevert, ook zelf in diezelfde staat zou kopen. Zo niet, doe er dan nog even wat aan (wassen/strijken/vlekje wegwerken) en levert dit geen verbetering op, lever het dan niet in. (of apart aangeleverd voor het goede doel).
Mocht het overduidelijk dat er vooraf geen goede voorselectie is geweest dan kan Happy Belly's hiervoor een vergoeding voor berekenen van €5,-

Je geeft vooraf aan wat er met de kleding mag gebeuren die we niet accepteren. Terug naar eigenaar (porto & handelingskosten €10,-) dit wordt in mindering gebracht op het uiteindelijke bedrag van de ingebrachte kleding of je doneert de kleding aan het goede doel (Stichting Babyspullen).
 

Je kunt de kleding inbrengen bij Happy Belly's op 2 manieren:
1. opsturen naar Middenweg 16a, 2291 HX Wateringen (Kosten eigen rekening)
2. langs komen brengen tijdens de openingstijden van de winkel (wordt niet direct gecontroleerd).

Graag in een doos of tas die achtergelaten kan worden samen met de benodigde formulieren.

Extra voorwaarden optie 1

 • Wil je vooraf weten wat je ongeveer kan verdienen? Geef per mail je overzicht met kleding door en ontvang zsm een mail terug met de te ontvangen bedragen (pas definitief na acceptatie).
  Als kleding wordt ingeleverd en inbrenger wil uiteindelijk alle kleding retour hebben, wordt er €15,- verwerkingskosten in rekening gebracht.
 • Het volledig ingevulde kledingoverzicht altijd bij je pakket toevoegen, is er geen overzicht (of een groot deel van de ingeleverde kleding mist) ingevuld, dan wordt er €5,00 in mindering gebracht op het totaalbedrag).
 • Wanneer je kleding onjuist invoert op het overzicht, passen wij dit tijdens de controle aan naar onze eigen maatstaven, zodat alle omschrijvingen in onze shop gelijk blijven. Wellicht wordt er daardoor een andere bedrag aan je kledingstuk toegekend.
 • Wees dus zorgvuldig bij het invoeren van het overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Twijfel je over een omschrijving? Kijk in onze shop voor voorbeelden.
 • Het te ontvangen bedrag voor de kleding is ongeveer 30% van de gemiddelde verkoopprijs.
   

Extra voorwaarden alle opties

Wil je kleding inbrengen, dat kan alleen als het stoplicht op groen staat. Staat het stoplicht op rood dan hebben we even voldoende kleding. Het stoplicht gaat op groen zodra we weer kleding kunnen gebruiken. (In de maanden juli, augustus en in de kerstvakantie is inbreng niet mogelijk).
Winterkleding kan ingeleverd worden in de maanden mei, juni en september, daarbuiten enkel op aanvraag.
Zomerkleding kan je inleveren in de maanden december (tijdens openingstijden), januari en februari, daarbuiten enkel op aanvraag.     
Kleding die ingeleverd wordt als het stoplicht op rood staat wordt apart gehouden tot er weer gelegenheid voor is. (u ontvangt hiervan geen melding). 
Inleveren van kleding die volledig gedoneerd wordt aan Stichting Babyspullen kunnen wel altijd ingeleverd worden.

                                                          

De verkoopprijs wordt door Happy Belly's bepaald
* Bij inbreng kun je evt. wel aangeven wat de nieuwwaarde van een kledingstuk was.
* 2 keer per jaar houdt Happy Belly's uitverkoop. Dit houdt in dat de kleding met korting wordt verkocht. Indien de kleding daarna nog niet is verkocht zal Happy Belly's de klant hiervan op de hoogte stellen. Conform afspraak met de inbrenger kan de kleding worden afgehaald binnen 14 dagen na melding (bvk tijdens openingstijden), retour gezonden worden (€7,50 euro verzend- en handelingskosten) of aan een goed doel (Stichting BabySpullen) geschonken worden.
* Alle ingebrachte kleding zal in de zwangerschapswinkel in Wateringen komen te hangen, maar niet alles zal ook altijd online te vinden zijn.
* Als kleding wordt ingeleverd en inbrenger wil uiteindelijk alle kleding retour hebben, wordt er €15,- verwerkingskosten in rekening gebracht (excl eventuele verzendkosten).
* Als inbrenger (optie 3) ontvang je 40% van de verkoopprijs van een verkocht kledingstuk (21% is BTW en 39% voor Happy Belly's). De opbrengst van de verkoop wordt per half jaar via bank of giro overgemaakt (bedragen onder de €10,- worden doorgeschoven naar het volgende half jaar).
* Zomerkleding is van maart tot september online en in de winkel te vinden en winterkleding van september tot maart.


*Happy Belly's behoudt zich het recht voor om prijzen en de voorwaarden te allen tijden te wijzigen.

Menu