Verzenden

Happy Belly’s draagt zorg voor een snelle en goede levering van de bestelde artikelen. Je ontvangt een e-mail op de dag van verzending.
De verzending zal in principe binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden worden.

Het bedrag voor de verzending is afhankelijk van welke artikelen er besteld wordt. Brievenbuspakje bedraagt €4,25, pakketpost €6,95. Voor Belgie en Duitsland € 10,-.
Bij een bestelling vanaf € 65,- betaal je geen verzendkosten (in NL)via PostNL. Belgie vanaf € 100,-.
Happy Belly’s biedt de mogelijkheid om webshop bestellingen thuis te bezorgen via PostNL of af te halen in de winkel.

 • PostNL- levert van maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen.
 • Afhalen- Je kunt je bestelling af te komen halen in Wateringen en contant te betalen. Dit kan tijdens de openingstijden van de winkel vermeld op www.happybellys.nl/winkel of op afspraak (binnen 7 werkdagen).
 • Verzendingen geschieden steeds voor risico van de verkoper. Mocht er onverhoopt een vertraging in de levering optreden wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Je hebt dan de mogelijkheid om de bestelling zonder kosten te annuleren.
 • Indien een bestelling door een foutieve adresopgave retour komt zijn de gemaakte verzendkosten voor eigen rekening. Dit geldt ook voor zendingen die geweigerd zijn of niet afgehaald worden op het postkantoor.
 • Voor pakketpost geldt dat het bij de buren afgeleverd kan worden indien u niet thuis bent. Als je dit liever niet wilt, geef dan bij uw bestelling als opmerking ‘alleen huisadres’ aan.
 • Happy Belly’s biedt ook de mogelijkheid je bestelling af te leveren op een ander adres. Je kunt dat aangeven bij het invullen van uw adresgegevens.
Retourprocedure

Bedankt voor het shoppen bij Happy Belly’s.
Uiteraard mag je artikelen, welke je gekocht hebt bij Happy Belly’s, retourneren indien deze bijvoorbeeld niet passen of niet aan je verwachting voldoen. Artikelen uit de sale mogen ook retour. Let op bij retourneren dat het volgens de onderstaande procedure verloopt.

Hoe kan ik een artikel ruilen of retourneren?
U kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling via de mail aanmelden dat deze retour komt, zonder opgave van reden. Daarna heeft u nogmaals 14 dagen om het artikel retour te sturen. Hierbij geldt dat artikelen in onbeschadigde staat en in de originele verpakking terug moeten worden gezonden.

 1. U kunt het artikel retour sturen met de bijgeleverde pakbon. (zonder de pakbon kan de retourzending niet afgehandeld worden)
 2. Geef op de pakbon aan:
  ✓. Het aantal.
  ✓. De reden.
  ✓. Uw commentaar
  ✓. Uw Ibannummer + tnv
 3. Leg het artikel en de pakbon in de verpakking. (zonder de pakbon kan de retourzending niet afgehandeld worden)
 4. Verstuur het pakket voldoende gefrankeerd naar onderstaand retouradres:

Happy Belly’s
tav Retouren
Middenweg 16a
2291 HX Wateringen
Nederland

(de retour kosten zijn voor eigen rekening) (Waren de verzendkosten gratis, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op je retour-tegoed als de totale bestelling onder de €25,- komt.)
LET OP!!! Bewaar de Track & Trace code goed, dit is uw verzendbewijs. 

Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u een bevestiging per e-mail
Let op: Artikelen die na het retourtermijn geretourneerd worden, worden niet gecrediteerd. U ontvangt een tegoedbon voor het aankoopbedrag. Deze tegoedbon kunt u binnen een termijn van 3 maanden weer besteden in onze shop.

De goederen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gewassen zijn.

Er zijn een aantal artikelen waarbij wij je verzoeken deze uit hygiënische overwegingen niet te retourneren:
Ondergoed en badkleding.

Helaas zijn fouten niet altijd te voorkomen. Als u denkt dat er iets niet goed is gegaan met de afhandeling van uw retour, neemt u dan alstublieft contact op met onze klantenservice via info@happybellys.nl

Wanneer krijg ik mijn geld teruggestort?
Happy Belly’s betaalt je binnen 14 dagen na herroeping het aankoopbedrag van het artikel terug (excl. de gemaakte verzendkosten), indien het in originele staat door ons is ontvangen.

top