Menu
opc_loader

snel en eenvoudigSnel en eenvoudig ruilen en retourneren mogelijkRuilen/retourneren mogelijk wisselend aanbodWisselend aanbod veilig betalen via Ideal  Veilig betalen via Ideal   gratis verzenden boven €60,- gratis verzenden (NL) boven €60,-


Print deze pagina:

Op alle bestellingen bij Happy Belly's gelden onze Algemene Voorwaarden.
Klanten die bij Happy Belly's bestellen verklaren zich tevens akkoord met deze voorwaarden.

Algemene Voorwaarden (Verkoop)

Algemeen
Op alle overeenkomsten met Happy Belly's zijn deze voorwaarden van toepassing. Het plaatsen van een bestelling houdt in dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Prijzen
De door Happy Belly's gehanteerde prijzen zijn in euro’s en exclusief verzendkosten.

Bestelling
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestiging waarin het totaalbedrag van de bestelling en de verzendkosten vermeld staan.

Betaling
Het totaalbedrag van de bestelling en de verzendkosten dient vooraf te worden overgemaakt aan Happy Belly's. De bestelde artikelen worden 7 dagen gereserveerd. Zodra de betaling is bijgeschreven op onze rekening worden de artikelen verzonden. Als de betaling na 5 dagen nog niet is ontvangen stuurt Happy Belly's een herinnering. Indien er binnen 2 dagen geen reactie of betaling volgt, zullen de artikelen weer beschikbaar worden gesteld in de webwinkel. Happy Belly's stelt het zeer op prijs indien klant ons op de hoogte stelt toch van de koop af te willen zien.

Levering
Happy Belly's draagt zorg voor een snelle en goede levering van de bestelde artikelen.
De bestelde artikelen worden zo snel mogelijk na ontvangst van de betaling verzonden (uiterlijk binnen 3 dagen na betaling). De klant zal worden geïnformeerd zodra de bestelling verzonden is.
Indien Happy Belly's onverhoopt niet in staat is om de bestelling uit te voeren zal je via email zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gebracht.

Happy Belly's kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken van poststukken of schade aan bestelde artikelen tijdens of na verzending.

Op verzoek kan een bestelling worden afgehaald als dit in het opmerkingen veld wordt vermeld van de bestelling. Dit geschiedt alleen op afspraak.

De verzendkosten zijn via PostNL bij bestellingen onder de €60,- €5,25 en boven de €60,- is het gratis.
Bestellingen kunnen per brievenbuspost of pakketpost verstuurd worden, dit wordt door Happy Belly's bepaald.

Bij bestellingen vanaf € 60,00 berekenen wij géén verzendkosten binnen NL! En voor Belgie geldt boven de €100,- gratis verzenden.

Het pakket kan indien gewenst verzekerd verzonden worden. Dit dient bij de bestelling aangegeven te worden. De extra kosten hiervoor zijn voor rekening van de klant.

Retourneren
Na ontvangst van de bestelling heb je het recht om de bestelde artikelen (of een deel hiervan) zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen te retourneren samen met het retourformulier.
Happy Belly's zal het bedrag van de geretourneerde artikelen (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen terugstorten onder voorwaarde dat de artikelen in exact dezelfde staat zijn als hoe deze door Happy Belly's zijn verzonden. Tevens dienen de artikelen te worden verzonden in de oorspronkelijke verpakking (en met de eventuele kaartjes eraan).

Artikelen afkomstig uit de map ‘uitverkoop’ kunnen ook worden geretourneerd, enkel kunnen we hiervoor geen geld retour geven, maar zal worden uitgekeerd in een tegoedbon.
De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen op het bedrag in mindering worden gebracht.

Happy Belly's behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of slechts gedeeltelijk te vergoeden wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen beschadigd zijn.

Artikelen
Alle artikelen die Happy Belly's aanbiedt zijn in uitstekende staat mits anders vermeld. De prijzen zijn aangepast aan de staat van het artikel. Tweedehands kleding is gedragen, maar is altijd schoon en vertoont geen mankementen, het kan enkel voorkomen dat deze kleding sporen van dragen en/of wassen vertoont. De vermelding “nieuwstaat” houdt in, dat de kleding zo goed als nieuw is. Eventuele gebreken aan een artikel worden uiteraard vermeld.

Privacy
Happy Belly's gebruikt uw persoonlijke gegevens om een klantenbestand samen te stellen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en zullen vertrouwelijk behandeld worden. Bezoekers van Happy Belly's kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief, het emailadres zal enkel gebruikt worden overeenkomstig het doel.

Happy Belly's heeft graag tevreden klanten, mocht er toch een klacht zijn, laat ons dit dan weten. Wij zullen onze uiterste best doen om samen naar een oplossing te zoeken.