Volg ons

Algemene Voorwaarden (inbreng)

 

 • Kwaliteit staat bij Happy Belly's voorop, dit betekent dat wij beoordelen of uw kleding geschikt is om in onze collectie op te nemen.
  De ingebrachte kleding dient:
  * Schoon en gestreken zijn.
  * Geen beschadigingen aan de kleding (gaten, het ontbreken van knopen, enz.)
  * Geen beschadige onderdelen aan de kleding (gebroken knopen, kapotte loper aan de rits, enz.)
  * Geen kleding zonder maat label, hoe weten we anders de maat? ;-)
  * Geen vale verwassen kleding
  * Van deze tijd
  * Er is geen voorkeur voor merk, het gaat erom dat de kleding er nog goed uit ziet.

 • Happy Belly's selecteert de kleding streng op verkoopbaarheid.
  Je kunt op twee manieren kleding inbrengen bij Happy Belly's; op afspraak te Wateringen of per (pakket)post. De kosten voor het versturen zijn voor rekening van de inbrenger.

 • Niet door ons geselecteerde kleding dient binnen twee weken na berichtgeving weer opgehaald te worden of kan op kosten van de inbrenger retour worden gestuurd. Indien de kleding na twee weken niet is afgehaald gaat het naar een goed doel. Er kan overigens ook voor gekozen worden om de kleding aan een goed doel te schenken indien de kleding niet voor verkoop wordt geselecteerd. Het versturen van de kleding geschiedt op eigen risico van de inbrenger.

 • De verkoopprijs wordt door Happy Belly's bepaald.
  Bij inbreng kun je evt. wel aangeven wat de nieuwwaarde van een kledingstuk was.

  Twee maal per jaar houdt Happy Belly's schoon schip, dit houdt in dat uw kleding met korting wordt verkocht. Indien de kleding dan nog niet is verkocht zal Happy Belly's de inbrenger hiervan op de hoogte stellen. Conform afspraak met de inbrenger kan de kleding op afspraak worden afgehaald, retour gezonden worden op kosten inbrenger of aan een goed doel geschonken worden.

 • Winterkleding kunt u inbrengen vanaf 1 juni
  Zomerkleding kunt u inbrengen vanaf 1 februari

 • Voor de eerste inbreng ontvang je van Happy Belly's een formulier waarop persoonlijke gegevens dienen te worden ingevuld, alsmede de bankgegevens zodat Happy Belly's tot betaling over kan gaan bij de verkoop van kleding. Tevens dien je aan te geven wat er moet gebeuren met niet geselecteerde kleding. Hoewel Happy Belly's haar uiterste best doet om de geselecteerde kleding te verkopen kan het voorkomen dat de kleding niet wordt verkocht. Download het formulier hier!

 • Als inbrenger ontvang je 50% van de verkoopprijs van een verkocht kledingstuk. De opbrengst van de verkoop wordt per kwartaal via bank of giro overgemaakt. (Bedragen onder de €10,- worden doorgeschoven naar het volgende kwartaal)

 • Happy Belly's neemt alle voorzorgsmaatregelen in acht en besteedt de grootst mogelijke zorg aan ingebrachte kleding, maar is niet aansprakelijk voor diefstal, brand/waterschade, beschadiging of vermissing. Het inbrengen van kleding geschiedt op eigen risico!

  Happy Belly's behoudt zich het recht voor om prijzen en de voorwaarden te allen tijden te wijzigen.