Happy Belly's
Winkelwagen 0
opc_loader

snel en eenvoudigSnel en eenvoudig ruilen en retourneren mogelijkRuilen/retourneren mogelijk wisselend aanbodWisselend aanbod veilig betalen via Ideal  Veilig betalen via Ideal   gratis verzenden boven €60,- gratis verzenden (NL) boven €60,-


Verkopen via of aan Happy Belly’s!

Er zijn 3 mogelijkheden voor het verkopen van je zwangerschapskleding:
1. Je ontvangt na goedkeuring van je kleding direct een bedrag voor je kleding.
2. Je doneert een deel van de opbrengst aan Stichting BabySpullen, nl …..% (max 40%) (met deze optie mag je altijd inleveren, ook als het stoplicht op rood staat)
3. Je ontvangt 40% van de verkoopprijs van een verkocht kledingstuk.

Download het inbrengformulier hier! (voor alle mogelijkheden)
Kledingoverzicht (alleen bij optie 1)

stoplicht rood inbreng kledingDit geldt voor de maten: M & L en babykleding, maar niet voor voedingskleding en badkleding

VertragingVoor alle mogelijkheden geldt:

 • Kwaliteit staat bij Happy Belly’s voorop, dit betekent dat wij beoordelen of uw kleding geschikt is om in onze collectie op te nemen.
  Let dus goed op onderstaande punten:
  * Is de kleding schoon, recent gewassen en gestreken?
  * Is de kleding heel? Dus niet vermaakt, geen gaatjes, alle knopen er nog aan, werkende ritsen, alle labels (maat en merk) nog aanwezig?
  * Is de kleding helder? Niet verschoten, verwassen, geen pluisjes, niet vervaagd?
  * Is de kleding up to date? Dus geen oude logo’s of ouderwets model?
  * Geen ondergoed, panty's, rompers, sokken & maillots en schoenen, wel zwemkleding.
 • Geen nep-merken of niet originele logo’s.
 • Je geeft vooraf aan wat er met de kleding mag gebeuren die we niet accepteren: die sturen we naar je terug (je betaalt hiervoor 7,50 euro verzend- en handelingskosten; dit brengen we in mindering op het bedrag dat je krijgt voor kleding), of je doneert de kleding aan het goede doel (Stichting Baby Hope)
 • LET OP: we gaan stoppen met de verkoop van 2e hands zwangerschaps- en babyboeken en babykleding, deze kunnen daarom niet meer ingeleverd worden.

Je kunt op twee manieren kleding inbrengen bij Happy Belly's:
1. opsturen: Middenweg 16a, 2291 HX Wateringen. Kosten eigen rekening of € 5,- per pakket via Happy Belly’s (u krijgt per mail een verzendetiket) en wordt verrekend met de opbrengst
2. langs komen: tijdens de openingstijden van de winkel (iedere dinsdagavond en 1e zaterdag van de maand, klik hier voor de tijden).

Extra voorwaarden optie 1:

 • Geef per mail je overzicht met kleding door en ontvang binnen 5 werkdagen het overzicht terug met de te ontvangen bedragen (pas definitief na acceptatie).
 • Wanneer je kleding onjuist invoert op het overzicht, passen wij dit tijdens de controle aan naar onze eigen maatstaven, zodat alle omschrijvingen in onze shop gelijk blijven. Wellicht wordt er daardoor een andere bedrag aan je kledingstuk toegekend.
 • Wees dus zorgvuldig bij het invoeren van het overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Twijfel je over een omschrijving? Kijk in onze shop voor voorbeelden!

Extra voorwaarden optie 2 + 3:

Wil je kleding inbrengen, dat kan alleen als het stoplicht op groen staat! Staat het stoplicht op rood dan hebben we even voldoende kleding of heb ik zoveel nieuwe inbreng ontvangen dat het lang kan duren voordat de kleding online komt te staan.  Het stoplicht gaat op groen zodra we weer kleding kunnen gebruiken of alle kleding weer bijgewerkt is. (In de maanden juli, augustus en van 15-31 december is inbreng niet mogelijk)

Winterkleding: stoplicht inbreng          Zomerkleding: stoplicht inbreng            Download het inbrengformulier hier!
 


De verkoopprijs wordt door Happy Belly's bepaald.
Bij inbreng kun je evt. wel aangeven wat de nieuwwaarde van een kledingstuk was.
Twee maal per jaar houdt Happy Belly's schoon schip, dit houdt in dat de kleding met korting wordt verkocht. Indien de kleding dan nog niet is verkocht zal Happy Belly's de inbrenger hiervan op de hoogte stellen. Conform afspraak met de inbrenger kan de kleding worden afgehaald (tijdens de eerstvolgende winkelopening), retour gezonden worden (je betaalt hiervoor 7,50 euro verzend- en handelingskosten) of aan een goed doel geschonken worden.
Ingebrachte babykleding zal enkel in de winkel in Wateringen verkocht worden en niet online terug te vinden zijn.
Als inbrenger ontvang je 40% van de verkoopprijs van een verkocht kledingstuk (21% is BTW en 39% voor Happy Belly's). De opbrengst van de verkoop wordt per kwartaal via bank of giro overgemaakt. (Bedragen onder de €10,- worden doorgeschoven naar het volgende kwartaal)
Happy Belly's behoudt zich het recht voor om prijzen en de voorwaarden te allen tijden te wijzigen.