opc_loader

wisselend aanbodWisselend en ruim aanbod  wisselend aanbod Betaalbaar wisselend aanbod Live shoppen mogelijk veilig betalen via Ideal  Veilig betalen via Ideal  ruilen en retourneren mogelijkRuilen/retourneren mogelijk gratis verzenden boven €60,- Verzenden (NL) €6,-, gratis boven €50,-

 

Verkopen via of aan Happy Belly’s!

Er zijn 3 mogelijkheden voor het verkopen van je zwangerschapskleding:
1. Je ontvangt na goedkeuring van je kleding direct een bedrag voor je kleding.
2. Je doneert een deel van de opbrengst aan Stichting BabySpullen, nl …..% (max 40%)
3. Je ontvangt 40% van de verkoopprijs van een verkocht kledingstuk.

 

Kledingoverzicht (verplicht bij optie 1)
Download het inbrengformulier hier! (verplicht bij optie 2 en 3)


 

stoplicht rood Winterkleding kan ingeleverd worden in de maanden mei, juni en september als het stoplicht groen is,
daarbuiten enkel op aanvraag, of als het groene stoplicht dit aangeeft.

13-9-2016: Winterkleding inbreng is niet meer mogelijk. We zitten vol!

 

 


 

stoplicht roodZomerkleding kan je inleveren in de maanden december (t/m 14e), januari en februari,

daarbuiten enkel op aanvraag, of als het groene stoplicht dit aangeeft.

 

 


 

Voor alle mogelijkheden geldt:

 • Kwaliteit staat bij Happy Belly’s voorop, dit betekent dat wij beoordelen of uw kleding geschikt is om in onze collectie op te nemen.
  Let dus goed op onderstaande punten:
  * Is de kleding schoon, recent gewassen en gestreken?
  * Is de kleding heel? Dus niet vermaakt, geen gaatjes, alle knopen er nog aan, werkende ritsen, alle labels (maat en merk) nog aanwezig?
  * Is de kleding helder? Niet verschoten, verwassen, geen pluisjes, niet vervaagd?
  * Is de kleding up to date? Dus geen oude logo’s of ouderwets model?
  * Geen lingerie, panty's, sokken & maillots en schoenen (Als deze worden meegezonden, gaan deze zonder bericht naar het goede doel).
 • Geen nep-merken of niet originele logo’s.
 • Maximaal 1 doos of zak per inbrenger
 • Maak zelf alvast een strenge voorselectie. Mijn stelregel is altijd: Ga na of je het kledingstuk dat je inlevert, ook zelf in diezelfde staat zou kopen. Zo niet, doe er dan nog even wat aan (wassen/strijken/vlekje wegwerken) en levert dit geen verbetering op, lever het dan niet in. (of apart aangeleverd voor het goede doel).
  Mocht het overduidelijk zijn dat er vooraf door u geen goede voorselectie is geweest dan kan Happy Belly's u hier een vergoeding voor berekenen van €5,-
 • Je geeft vooraf aan wat er met de kleding mag gebeuren die we niet accepteren: die sturen we naar je terug (je betaalt hiervoor 7,50 euro verzend- en handelingskosten; dit brengen we in mindering op het bedrag dat je krijgt voor kleding), of je doneert de kleding aan het goede doel (Stichting Baby Hope)

Je kunt op twee manieren kleding inbrengen bij Happy Belly's:
1. opsturen: Middenweg 16a, 2291 HX Wateringen. Kosten eigen rekening
2. langs komen: tijdens de openingstijden van de winkel (zie www.happybellys.nl/winkel). In een doos of tas die achtergelaten kan worden samen met de benodigde formulieren)

Extra voorwaarden optie 1:

 • Wil je vooraf weten wat je ongeveer kan verdienen? Geef per mail je overzicht met kleding door en ontvang zsm een mail terug met de te ontvangen bedragen (pas definitief na acceptatie).
 • Het volledig ingevulde kledingoverzicht altijd bij je pakket toevoegen, is er geen overzicht (of een groot deel van de ingeleverde kleding mist) ingevuld, dan wordt er €7,50 in mindering gebracht op het totaalbedrag)
 • Wanneer je kleding onjuist invoert op het overzicht, passen wij dit tijdens de controle aan naar onze eigen maatstaven, zodat alle omschrijvingen in onze shop gelijk blijven. Wellicht wordt er daardoor een andere bedrag aan je kledingstuk toegekend.
 • Wees dus zorgvuldig bij het invoeren van het overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Twijfel je over een omschrijving? Kijk in onze shop voor voorbeelden!
 • Het te ontvangen bedrag voor de kleding is ongeveer 30% van de gemiddelde verkoopprijs

Extra voorwaarden alle opties:

Wil je kleding inbrengen, dat kan alleen als het stoplicht op groen staat! Staat het stoplicht op rood dan hebben we even voldoende kleding. Het stoplicht gaat op groen zodra we weer kleding kunnen gebruiken. (In de maanden juli, augustus en van 15-31 december is inbreng niet mogelijk).
Winterkleding kan ingeleverd worden in de maanden mei, juni en september, daarbuiten enkel op aanvraag.
Zomerkleding kan je inleveren in de maanden december (t/m 14e), januari en februari, daarbuiten enkel op aanvraag.

  
Download het inbrengformulier hier!
                                                                            


De verkoopprijs wordt door Happy Belly's bepaald.
Bij inbreng kun je evt. wel aangeven wat de nieuwwaarde van een kledingstuk was.
Twee maal per jaar houdt Happy Belly's schoon schip, dit houdt in dat de kleding met korting wordt verkocht. Indien de kleding dan nog niet is verkocht zal Happy Belly's de inbrenger hiervan op de hoogte stellen. Conform afspraak met de inbrenger kan de kleding worden afgehaald (tijdens de eerstvolgende winkelopening), retour gezonden worden (je betaalt hiervoor 7,50 euro verzend- en handelingskosten) of aan een goed doel geschonken worden.
Alle ingebrachte kleding zal in de zwangerschapswinkel in Wateringen komen te hangen, maar niet alles zal ook altijd online te vinden zijn.
Als kleding wordt ingeleverd en inbrenger wil uiteindelijk alle kleding retour hebben, wordt er €15,- verwerkingskosten in rekening gebracht (excl eventuele verzendkosten).
Als inbrenger (optie 3) ontvang je 40% van de verkoopprijs van een verkocht kledingstuk (21% is BTW en 39% voor Happy Belly's). De opbrengst van de verkoop wordt per kwartaal via bank of giro overgemaakt. (Bedragen onder de €10,- worden doorgeschoven naar het volgende kwartaal)
Zomerkleding is van maart tot september online en in de winkel te vinden en winterkleding van september tot maart.
Happy Belly's behoudt zich het recht voor om prijzen en de voorwaarden te allen tijden te wijzigen.

 

Menu