Volg ons

Retourprocedure


Uiteraard mag je artikelen, welke je gekocht hebt bij Happy Bellys, retourneren indien deze bijvoorbeeld niet passen of niet aan je verwachting voldoen. Let wel bij retourneren dat het volgens de volgende procedure verloopt!
 

De klant heeft het recht het artikel binnen zeven (7) dagen na aflevering aan Happy Belly's te retourneren. Retourzendingen dienen binnen 48 uur per e-mail kenbaar te worden gemaakt aan Happy Belly's en worden slechts geaccepteerd indien onderstaande voorwaarden in acht zijn genomen.

Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de kleding voorzien is van originele kaartjes, heel, en in originele staat. Het recht van ruiling vervalt wanneer de artikelen gebruikt zijn (het passen valt hier uiteraard niet onder).

Kleding verpakken zoals het ook aan u verzonden is, in een stevige doos of zak!

Graag vermelding van rekeningnummer waarop het betaalde terug gestort kan worden en reden van retour.

Op eigen kosten voldoende frankeren! (Tip: versturen via DHL kost €5,95, dus goedkoper dan PostNL) Retourkosten zijn voor eigen rekening. Zodra het geretourneerde artikel binnen is, sturen wij een mail met de bevestiging daarvan. Het geld zal, na ontvangst van de goederen, binnen 14 dagen terug gestort worden op het doorgegeven rekeningnummer. Het betaalde voor het retour gestuurde artikel storten we terug, mits het in originele staat bij ons is aangekomen.

Indien je iets wilt ruilen, bv voor een andere maat, dan neem ik de nieuwe verzendkosten voor mijn rekening.

Mocht niet aan bovenstaande eisen voldaan zijn, dan behoud Happy Belly's zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren, of slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te storten. Ook als de retourzending onvoldoende is gefrankeerd zullen deze kosten in mindering worden gebracht. Dit alles zal per mail of  telefonisch met u besproken worden.
 
Correspondentie-/retouradres (let op voldoende frankeren!)
Ambachtshof 14
2291 DX Wateringen
Nederland
 
Klantenservice
Telefoon: +31 (0)174-235848
(maandag, dinsdag en donderdag van 9.30u-16.30u, bij voice-mail graag inspreken, we bellen binnen 24 uur terug!)
E-Mail: info@happybellys.nl